Tools

Ons totaalaanbod bestaat uit een aantal tools. Combinaties hiervan kunnen samen een totaaloplossing of deeloplossing vormen. Op deze pagina ziet u het overzicht, waarvan wij de onderdelen ook afzonderlijk aanbieden.

microsoft-azure

Wij hebben ruime ervaring met het Microsoft Azure platform in verschillende branches. Wilt u dus een passend advies voor uw situatie, maakt u dan gebruik van onze ‘voorkennis’ op dit gebied.

Haalt u wel alles uit Office 365 en sluit het perfect aan op al uw eisen en wensen? Wij kunnen uw IT tegen het licht houden en u adviseren over mogelijke verbeterpunten. Dit advies geeft u meer inzicht en is gratis!

SharePoint is een populair platform voor informatie-uitwisseling en online samenwerking van medewerkers. Het platform draait ook in combinatie met Office 365 en andere applicaties. Hierbij zijn zowel standaard als maatwerkoplossingen mogelijk.

 Eigen Cloud

Wij willen onze klanten laten werken met en profiteren van alle mogelijkheden die de ‘cloud’ biedt. Soms is een Office 365 omgeving niet voldoende. We bieden voor deze klanten ook diensten aan via onze private ‘cloud’, veilig ondergebracht in een volledig gekwalificeerd datacenter. Een combinatie van beide werelden is natuurlijk ook mogelijk. Via onze eigen Smartportal bieden we een transparante en gebruikers­vriendelijke oplossing.

 Systeembeheer

Hierbij streven wij ernaar uw IT-infrastructuur up-to-date te houden en te zorgen dat alles naar behoren werkt. Zowel het beheren als problemen verhelpen kunnen wij uitvoeren op locatie én op afstand. Het kunnen volgen van uw netwerken, servers en werkplekken stelt ons ook in staat problemen voor te zijn.

 Direct Aanspreekpunt

Heeft u een vraag of probleem met uw IT, dan kunt altijd contact opnemen met onze servicedesk. Wij zullen er alles aan doen om u snel verder te helpen. We kunnen bijvoorbeeld op afstand inloggen en met u meekijken bij calamiteiten.

Hulp op afstand >>

 Privacy AVG

De nieuwe privacywet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ zet bedrijven flink aan het werk. Wat mag er niet meer, wat mag er eigenlijk nog wel, en hoe voldoet een organisatie precies aan al die nieuwe eisen?
De invoering van de nieuwe privacywetgeving AVG brengt veel vragen met zich mee. Wij vullen de antwoorden voor u in. Ook kunnen wij als professionele ‘gegevensverwerker’ het gehele traject voor u waarnemen.

 CyberSecurity

Waar en bij wie ligt de verantwoordelijkheid als privacygevoelige informatie wordt gelekt? Bij u of uw toeleverancier? De antwoorden op dit soort vragen vinden wij door security scans en leggen wij vast in gedetailleerde protocollen.

 Dealer Hardware en Software

Wij leveren hardware en software van verschillende merken. We verzorgen tevens de installatie en implementatie van deze producten.

 Licentiebeheer

Heeft u misschien te veel of onvoldoende software licenties? Welke licenties kunt u wegdoen of moet u aanschaffen? Het ontbreken van de juiste licenties kan tot claims leiden van softwareleveranciers. Wij kunnen het totale licentiebeheer voor uw organisatie uitvoeren. Uw vragen over dit onderwerp kunt u altijd aan ons voorleggen.

 Telecom

Zowel vaste als mobiele telecomdiensten kunnen wij leveren, integreren en beheren binnen uw IT-omgeving.
Abonnementen die wij aanbieden zijn per maand opzegbaar. U betaalt alleen voor diensten die u gebruikt.